SEO checklist – zo kom je bovenaan in Google

Wil.je je website bovenaan in Google krijgen? Dan is een SEO checklist wat jij nodig hebt. Controleer elk aspect van SEO om jouw website en gehele website hoger te laten scoren in Google. We hebben een handige SEO checklist voor je samengesteld. Zo kan jij vandaag beginnen met de vindbaar van jouw website of webshop te verbeteren.

SEO checklist downloaden

Wil je gebruik maken van onze SEO checklist, downloadt dan hieronder onze SEO checklist en begin vandaag met de optimalisatie van jouw website.

  • Download onze SEO checklist

Wat mag je verwachten van onze SEO checklist?

We hebben een eenvoudige en gebruiksvriendelijke SEO checklist voor je samengesteld via Google Sheets. We gebruiken deze checklist ook elke dag om onze websites te gaan verbeteren.

Je websites optimaliseren voor zoekmachines is een continue proces. Daarom hebben we onze checklist ook opgesplitst in verschillende onderdelen en taken.

  • Dingen die je wekelijks moet doen
  • Dingen die je maandelijks moet doen
  • Dingen die je jaarlijks moet doen
  • Dingen die je bij lancering van nieuwe pagina’s moet doen

SEO checklist als houvast

Zoekmachine optimalisatie is een veelzijdige tak van online marketing. Hoewel de basis principes al jaar en dag onveranderd zijn, zijn er toch wel enkele nuance verschillen ten opzichte van enkele jaren geleden.

Een SEO checklist geeft je een houvast om jouw website te verbeteren. Maar alles is ook afhankelijk van hoe groot de concurrentie is in jouw niche. SEO specialisten k

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *