Meer verkopen via Bol.com

Bol.com is één van de grootste marketplaces van België. Natuurlijk afhankelijk van het type product dat je verkoopt zijn er nog andere zoals Zalando, Decathlon, … Maar wil je meer verkopen via bol.com? Lees dan onderstaande tips!

Begin met verkopen via Bol.com

Verkopen via Bol.com is bijna een must geworden voor de kleinere webshops of retailers. Profiteren van het grote bereik en daarvoor een commissie afgeven. Het bereik van Bol.com is enorm groot. Het kan voor jouw webshop / onderneming een extra boost geven voor meer omzet & klanten.

Klik hier verkoper te worden bij bol.com

Meer verkopen via Bol.com

Ben je al verkoper op het Bol.com platform maar wil je nog meer halen uit jullie samenwerking? Pas dan volgende tips toe en genereer meer verkopen.

Duidelijke productfoto’s

Bij online aankopen kan je het product niet voelen, vastpakken ,… De productfoto’s zijn hier essentieel om het vertrouwen te geven aan potentiële kopers. Neem een foto uit verschillende hoeken, fotograaf details, zet het product in perspectief naast een ander herkenbaar voorwerp.

Positieve reviews

Als externe verkoper bij Bol.com zijn reviews enorm belangrijk. Enerzijds product reviews maar minstens even belangrijk de reviews op de ‘verkoper’.

Zorg voor een positief gevoel bij de klant qua

  • Levertermijn
  • Communicatie
  • Naleven van (automatische) beloftes

Product omschrijvingen die antwoorden geven

Naast product foto’s zijn de omschrijvingen ook essentieel. Enerzijds moeten ze alle antwoorden die geïnteresseerden zouden hebben beantwoorden. Anderzijds moeten ze ook geschreven worden zodat de product goed gevonden worden door het zoekalgoritme van bol.com.

Stel combi paketten samen

Laat klanten meer kopen. Stel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *